Trägolv i övergrovt timmer

Hej och hallå på er alla denna härliga måndag, jag hoppas ni hade en bra helg och att ni är lika pigga och utvilade som jag är inför en ny arbetsvecka. Jag ska skriva ett inlägg där jag vänder mig till er som liksom jag bor i Mölndal, och bor ni här i Mölndal och är intresserade av trägolv så finns det ett företag som tillverkar trägolv i övergrovt timmer, det är väldigt fina kvalitetsgolv och företaget heter Nordingrå Produktion. 

För en tid sedan bestämde jag mig för att renovera lägenheten, det skulle bli en totalrenovering och inga detaljer fick glömmas av, även golven är en del i en helhet i en bostad så nya golv var även det en sak jag hade bestämt mig för att skaffa. Jag besökte många olika butiker och byggvaruhus som säljer trägolv i Mölndal och det fanns många olika golv att välja på. Så hittade jag ett golv som jag föll för, och det var Nordingrågolvet. Detta är ett golv som finns i lite olika utföranden men med den gemensamma nämnaren att de är tillverkade av gran eller fura och det är extra breda plankor och extra hög kvalitet på dessa golv. Så otroligt vackra så det är sällan man skådat sådana golv tidigare då de verkligen inte finns i var mans hem. Jag bestämde mig för ett sådant golv och det har lyft hela min lägenhet till en helt ny nivå. Därför ville jag tipsa er som befinner er i Mölndal och är på jakt efter trägolv att ni borde fundera på om inte ett Nordingrågolv kunde vara något för er också!